Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Гастрольор от Бяла Слатина крал дарения от църква в Ракитово Приспособлението, с което крадецът вадел пари от кутията за дарения в църквата в Ракитово

Мъж, извършвал кражби от кутии за дарения в църковен храм в Ракитово, е задържан от служители на местния полицейски участък, съобщи говорителят на областната полицейска дирекция Мирослав Стоянов.

Сигнал към полицаите бил подаден от свещеника на храма, който забелязал непознат мъж със съмнително поведение да посещава няколко пъти църквата. В същото време от кутиите за дарения разположени в църквата били констатирани липси. С разплитане на случая били ангажирани служителите от местния полицейски участък. Униформените заложили капан на крадеца, който се оказал 36-годишният Васил М. от Бяла Слатина.

Гастрольорът бил задържан непосредствено след като извършил поредното си посегателство. У него е открито метално техническо приспособление с помощта на което изтеглял от запечатаните кутии банкнотите, дарени от миряните за храма. При обиск е открита и сумата от близо 50 лева, които той извадил от кутиите малко преди да бъде задържан.

Коментара ()

Вашият коментар