Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Пострадалата Лидия Манчева. Снимка: Личен архив.
Пострадалата Лидия Манчева. Снимка: Личен архив.

Млада жена от врачанското с. Боденец пострадала в новогодишната нощ като паднала от балкон на втория етаж, парапета на който бил прясно ремонтиран. Близките на Лидия Манчева веднага я закарали първо в спешната помощ в Мездра, откъдето веднага я препратили във Враца заради тежко нараняване на главата и разкъсано око, съобщи medianews.bg.

Във врачанския спешен център обаче пострадалата се сблъскала с пълно бездушие. Близките й споделиха в социалната мрежа, че били посрещнати от дежурния лекар с крясъци и викове. Лекарят отказал да се легитимира и повикал полицейски екип, пред който заявил, че роднините на пострадалата жена го заплашвали.

Ченгетата бързо установили, че никой нито е заплашвал, нито искал да бие някой от екипа на центъра, а само настоявали да се ускори прегледа на Лидия. В крайна сметка тя била прегледана и след преглед на скенер веднага била пренасочена към университетската болница "Царица Йоана" в столицата. Там се отнесли загрижено с пострадалата и веднага й насрочили операция.