Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: konkurent.bg
Снимка: konkurent.bg

Петима загинаха след жесток челен сблъсък между врачанските села Борован и Девене. „Пежо” , в което пътували четирима навлязло в насрещната лента и се забило във „Фолксваген поло”. На място от жестокия удар загинали 43-годишната съпруга на водача на френската кола Ирена, 18-годишната им дъщеря Тоника и приятелят на момичето Павлин Георгиев от Етрополе, които са се возели в колата.

Фамилията тръгнала на гости на свои близки в Борован, но фаталният удар на пътя ги спрял. Тежко раненият шофьор на фаталното „Пежо” Планимир Иванов починал в линейката на път за врачанската болница без да дойде в съзнание. При жестокия сблъсък загина и млада жена от Козлодуй, която пътувала в немското возило. Все още няма информация за самоличността й. Нейният спътник е пострадал, но е стабилизиран от лекарите във врачанската болница и животът му е вън от опасност.

Според криминалисти най- вероятната причина за рязката промяна в движението на френската кола е гръмнала дясна задна гума. Вследствие на това колата е станала неуправляема и се е забила в идващия насреща "Фолксваген", в който пътували семейства от Козлодуй.

Снимка: konkurent.bg
Снимка: konkurent.bg