Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Според мен Комисията по здравеопазването в Европарламента спешно трябва да бъде сменена с НЗОК. Да им пратим Камен Плочев, да си отдъхнат малко.

Ще забрани и фосфата, и глифозата, и дизела, и аспирина, и глицерина, и всичко, което натоварва графика на Комисията и я изморява. Плочев се прочу тази седмица с репликата, че здравната каса трябва „да си отдъхне от тежко болните пациенти“ и затова се налагало да има мораториум върху новите лекарства за тежки болести поне една година.

Много уморяват тия онкоболни, диабетици, деца с какви ли не синдроми... аман и от тях! Човек не може да се отпусне, да отпразнува както подобава Председателството, да се усмихне... Като го слушах господин Плочев, направо си звучи като човек с бърнаут.

Така по модерному наричат някой, на когото са му прегорели бушоните. Човек, който е толкова уморен, че е дал е на късо. Допрел е жичките, един вид. Звъннал му е звънецът. Разлетели са му се калинките. Абе сещате се. Трябва да си почине професорът, няма лошо, ама защо начело на здравната каса? Да се отдаде на европейска кариера и хомеопатия и да остави националната здравна каса на някой по-свеж.

Коментарът е от фейсбук