Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кристиян Братоевски Снимка: Фейсбук
Кристиян Братоевски Снимка: Фейсбук

Смъртта на 18-годишен младеж потресе и озадачи врачанското с. Борован. Кристиян Братоевски учел във врачанската гимназия по търговия и ресторантьорство, затова баба му отишла да го събуди тази сутрин. Възрастната жена се изплашила когато установила, че внукът й не давал никакви признаци на живот и се обадила на спешна помощ и в полицията. Пристигналите медици само констатирали, че момчето издъхнало часове преди баба му да влезе в стаята.

Според близките на 12-класника Кристиян бил през уикенда с приятели в къща за гости във Вършец и не давал никакви признаци, че нещо със здравето му не е наред, когато се прибрал в селото си. Тепърва аутопсията на починалия абитуриент ще изяснява причините за кончината му. От ръководството на гимназията отказаха да коментират разпространен сред съученици на момчето слух, че вероятно е злоупотребил с упойващи вещества.

Родителите на Кристиян работят в чужбина и веднага били уведомени от по-големия брат на починалия за трагедията. От полицията пък съобщиха, че вече е започнало разследване по случая и се издирват всички свидетели, които са били заедно с Кристиян в часовете преди да издъхне.