Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Пребиха без причина мъж в Панагюрище Тежко пострадалият мъж бил транспортиран до местната болница, където лекари установили, че той е със счупена тазобедрена става и множество наранявания по цялото тяло, вследствие на побоя. СНИМКА: Архив

57-годишен мъж е бил жестоко пребит без каквато и да е причина от трима криминално-проявени на улица в Панагюрище, съобщиха от полицията. Стоян М. бил нападнат, когато се прибирал към дома си в средногорския град в събота след обяд. Те му се нахвърлили, докато се разминавали на тротоара, и му нанесли множество удари с ръце и крака в тялото и крайниците.

Тежко пострадалият мъж бил транспортиран до местната болница, където лекари установили, че той е със счупена тазобедрена става и множество наранявания по цялото тяло, вследствие на побоя. Само в рамките на няколко часа оперативен полицейски екип установил и задържал побойниците. Това са криминално проявените братя Стоян и Петър К. и приятеля им Михайл К. При разпитите им те не дали адекватни обяснения защо са нападнали и пребили съгражданина си.

Коментара ()

Вашият коментар