Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мъж заля лицето на жена си с неизвестна субстанция във Велинград

Мъж е залял лицето и главата на 32-годишната си жена с неизвестна субстанция във Велинград, съобщи за "24 часа" говорителят на полицията Мирослав Стоянов. Инцидентът е станал в сряда вечерта в ромския квартал на града, пред къща, в която двамата живеели на семейни начала. Пострадалата е била откарана незабавно в местната болница, където и е била оказана медицинска помощ.

Според лекари, жената е била залята с парлива течност, или реактив, причинил повърхностни изгаряния на кожата, което е довело до промяна на нейната пигментация. В никакъв случай обаче не става въпрос за киселина, която би причинила тежки дълбочинни изгаряния и обезобразяване. Вида и произхода на течноста се изясняват.

Според публикации в социалните мрежи пострадалата се казва Бела и е майка на 5 деца. За нападението е бил задържан мъжът, с който многодетната майка е живеела на семейни начала повече от 10 години. Той е и баща на децата й. 24 часа след задържането му мъжът е бил освободен от полицейския арест, защото прокуратурата не е удължила с постановление този срок. След оказаната й медицинска помощ пострадалата е била освободена от болницата за домашно лечение. По случая е образувано досъдебно производство.

Коментара ()

Вашият коментар