Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Престъпление от любов е убийството на гръцкия лекар днес на остров Крит. Това стана ясно след направените самопризнания на задържания българин, заподозрян за ужасното престъпление, чийто разпит приключи преди час.

Бивш български полицай е хладнокръвния убиец на 63-годишния кардиолог Христофорос Каландзакис, който бе разстрелян днес на остров Крит.

В основата на престъплението е любовна история между българската съпруга на жертвата и българския полицай, научи "24 часа".

Преди час приключи разпита на задържания българин, който е направил самопризнания, в които е казал, че е български полицай и имал връзка с българката.

Същият е бил устроил капан днес на кардиолога, като се правел на ловец. първо е стрелял по колата на лекаря, която е излязла извън движение. Жертвата е излязъл от превозното средство и е разстрелян с три куршума. Два в гърба и последния смъртоносен в главата.

Лекарят е пътувал за населеното място Йерапетра, където имал седмичен кабинет.

Българинът е задържан на база свидетелски показания от хора, които са го видели да се мотае на мястото на убийството. По карабината, която изхвърлил и с която е извършено убийството са намерени негови отпечатъци.

Христофорос Каландзакис е имал втори брак с 35-годишната българка.