Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Премиерът Бойко Борисов  СНИМКИ : Министерски съвет
Премиерът Бойко Борисов СНИМКИ : Министерски съвет

"Корнелия Нинова президентски избори не е печелила, това нейно подскачане от Бузлуджа - лъжа до лъжа се говори. Ние нa президентски избори не сме се сблъсквали, на парламентарните, когато бяхме аз и тя, резултатът е ясен - 15 депутати повече за ГЕРБ. Имаме 3,9 % ръст на икономиката, безработица на практика няма, имаме 2 милиарда бюджетен излишък. Те по какви параметри ще се похвалят - че в техния мандат събориха КТБ." Това каза премиерът Бойко Борисов по време на откриването на завод "Костал" в Пазарджик.

По повод предложението на Корнелия Нинова за създаване на специален антикорупционен орган към президента, Борисов каза, че вече са говорили с президента Радев за това дирекцията "Антикорупция" към ДАНС да премине в този голям орган. Той ще се избира от Народното събрание, за да бъде равно отдалечен от институциите. А Нинова разбрала, недоразбрала, коментира, каза Борисов. 

Росен Плевнелиев, кметът на Пазарджик Тодор Попов, премиерът Бойко Борисов и вицепремиерът Екатерина Захариева на откриването на автомобилния завод в Пазарджик
Росен Плевнелиев, кметът на Пазарджик Тодор Попов, премиерът Бойко Борисов и вицепремиерът Екатерина Захариева на откриването на автомобилния завод в Пазарджик

Борисов допълни, че компромиси относно Македония няма да прави. Той подчерта, че канцлерът Меркел и президентът Макрон са вкарали България в Берлинския процес, въпреки че той е само за Западните Балкани заради огромното значение на изграждането на коридор номер 8. 

Премиерът Борисов беше на откриването на завод "Костал" в Пазарджик.  СНИМКА : Пиер Петров
Премиерът Борисов беше на откриването на завод "Костал" в Пазарджик. СНИМКА : Пиер Петров