Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Валери Симеонов
Валери Симеонов

Всички лица, които подклаждат етническа омраза и отправят заплахи за живота във Фейсбук, Туитър и коментари по интернет, ще бъдат преследвани от службите.

"Сезирал съм ГДБОП, които са специализирани в тази област. Ще бъдат констатирани лицата и срещу тях също ще бъдат предявени съответните обвинения“, каза вицепремиерът Валери Симеонов, цитиран от Канал 3

"Аз бях много неприятно изненадан да видя една бургаска мутра, да вее българското знаме там. Такъв тип хора, аз не мога да определя като националисти, по скоро това са някакви анархисти. Хора, които рушат държавността и малкото крехък баланс останал в нашето общество“, каза Симеонов.

По темата с шума в Слънчев брят Симеонов написа в туитър: В един часа след полунощ лично измерих 91 децибела на 400 метра от Бедруум - допустими 40. Очевидно не им пука за законите - ще се промени. 

Ако установим и други нарушения, заведенията ще бъдат затворени, каза той за Бургас инфо.

Държавните институции ще засилят проверките в „обекти- рецидивисти“, каза Областният управител на Бургас Вълчо Чолаков. Проверките ще бъдат изненадващи, набелязани са и конкретни места. Те ще бъдат гледани под лупа по няколко компонента- и от данъчните, и от полицията, и от Агенцията по безопасност на храните и пр.

Вицепремиерът заостри вниманието на НАП към многобройните атракциони, които се изнасят вечер в Слънчев бряг. По централната и крайбрежната алея се появяват стотици нелегални обекти, които предлагат всякакъв тип услуги на опиянените туристи- футбол, снимки с папагали колички, боксови круши, лостове за набиране... Всичко това е с едни колелца, които се избутват на централната алея, която става непроходима. Вечер Слънчев бряг е курорт без всякакъв контрол. На това ще бъде сложен край“, каза Валери Симеонов.