Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

НЯКОИ Я НАРИЧАТ ..ИЗВРАТЕНА ЛЮБОВ!!!

Други пък,след вчерашната новина нежно и щадящо написаха,че " табутата и предразсъдъците са излишен шум и досада пред любовта", която била навсякъде и за всеки!!!

Катрин Деньов и Кевин Мишел... Е тук няма как да възкликна както преди време пред Бриджит и Емануел Макрон... Дами и Господа!!!

Няма как и по балкански да кажа: "Тази сложи и Мадона в малкия си джоб", която впрочем по последни данни е "сдъвкала" и последния Абубакар Сумахору и е свалила възрастовата граница под 30 с новата си "придобивка" Кевин Сампайо (тези Кевиновци :)) много отворени ще ми дойдат:)) или Мадона подобно на женската богомолка ги смачква след употреба:)))) Все едно...

Тук всички останали могат само да носят пантофите на великата КАТРИН и да и дишат прахта й... Защо ли????

Заради съгласието си и навярно безумно космическия хонорар, който е взела от гиганта LOUIS VUITTON , както и навярно от продуцентите на нискобюджетния единствен засега филм, в който участва въпросният Кевин Мишел - DIVINES, щото ?)) простете ме, ама няма такава реклама...

Та, поглеждайки инстаграма му с неговите минималистични 11 000 последователи и от 500 до 2000 лайка на снимчица..., може само да се учи от някои наши моми, които, ако им гледаш лайковете, ще кажеш, че са Бионсе (но Тва е друга тема) ?))

Та... на въпроса!

Както и моето скромно мнение, но пък хвърляйки ръкавицата към моята сладка Христина...

ЕТО ТОВА Е PR и УНИКАЛНО ПОДНЕСЕНА РЕКЛАМА ОТ гореспоменатия моден ГИГАНТ!!!!

Тук им свалям шапка, замълчавам за дълго и почти онемявам!!

Така се прави, също като нашата изпята в сто варианта "бомба, бомба.. бомбичка", която скоро очаквам да я чуя под ритъма на "Доко, Доко" или "Камъните падат", ама там вече един друг "славей" я изплагиатства .. Та чак хит стана и Републиката ни за известно време ставаше и лягаше с нея:))

ВЕЛИКИ СА!!! ГОЛЕМИ СА!!!

И НЕДОСТИЖИМИ в креатива си

Дами и Господа!!!

Louis Vuitton!!!

Каква ти любов???

Някой мераклия да ме опровергае???

От фейсбук