Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Нацисткият поздрав на зам. министъра е все едно в Америка някой да каже, че негрите са маймуни и след това да иска да е в Сената. Фактът, че този човек е пуснал снимката си във фейсбук, показва, че той изобщо не си дава сметка какво е направил, каза Андрей Райчев в сутрешния блок на Би Ти Ви.

Според него патриотите не си дават сметка, че са на изпит, че Европейската народна партия едва разреши те да влязат в управлението.

Тези хора трябва да се махнат или заради моралност, или заради глупост, смята Райчев. По думите му нацизмът е геноцид. "Онзи човек е избивал хората като насекоми. Толкова е страшно, че даже не обичам да говорим за това. Ужасно опасно е, защото живеем в свят, в който много бърмзо това може да стане реалност", каза Райчев.

Има бежанци и е възможна рамзумната политика, за да бъдат те намалени. Но има и фашистка политика.

Този човек иска да управлява и затова е политически глупак, след като пуска такава снимка. Много правилно го уволняват, смята Райчев. Накрая разказа как синът на английската кралица се забърал в някаква история със свастика. Хванали го и просто го пратили в Освиенцим, там ти бъркат в душата.