Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Протестите срещу Доналд Тръмп са дирижирани и смешни!
Той говори за революционни промени в политиката на САЩ и отношението на Америка към света! Какъв точно е проблемът на протестиращите?! Тези протести ми изглеждат дирижирани. ?
Най- нормалното нещо е да протестираш следствие на някаква политика, която доказва своята пошлост! Най- ненормалното нещо е да протестираш за нещо, което все още го няма...

На мен говоренето на Тръмп много ми харесва. Сега се надявам да ми харесат и действията му. Като не ми харесат ще си позволя да имам мнение.
Но най-много ми хареса отношението му към евентуалното Трансатлантическо споразумение на САЩ с ЕС (най-страшното, което може да ни сполети)!
Затова най- вече му симпатизирам!

Страхотна фенка съм на Де Ниро и Мадона, но някакси... не ми се връзва да четат от лист възмущението си.

Обикновено възмущението на човек (особено на личности като тях) мощно и спонтанно излиза от душата. А когато става дума за колоси като тях, листчето с написаното възмущение ми е някакси абсурдно.
Много ги харесвам, дори ги обичам, но това не е повод да се прехласна по тях, когато на сцената, където е неподлежащата на съмнение тяхна сила, костюмите за ролите не са им по мярка.
Възможно е и да бъркам, но това е моето възприятие за акцията им.

P.s Голяма излагация за някои американски звезди е това, което правят срещу Тръмп. Не, че изглежда той да се е впечатлил или притеснил от това.?

* Коментарите са от профила на автора във фейсбук