Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

До момента, през последните около 30 години, никога не съм нападала Нешка, а винаги съм отговаряла на нейните откровени лъжи и манипулации.

Винаги съм твърдяла публично, че тя е най-успешният български треньор по художествена гимнастика в България, но никога не съм използвала друго определение за треньорската и кариера ("КОЙ РАЗБРАЛ - РАЗБРАЛ").

За мен е било въпрос на житейски стремеж в определен период от времето и твърде важно НИКОЙ НИКОГА да не ме сравнява с нея, нито като треньор, нито като човек, не защото отричам безспорните и всепризнати (и от мен) успехи, или защото отричам нейната личност, а защото винаги сме били от различни светове, винаги съм искала да приличам ЕДИНСТВЕНО НА СЕБЕ СИ и съответно пътищата към тези успехи и възприятията ни към хората и света са ТОТАЛНО РАЗЛИЧНИ!

При всичките и атаки, винаги съм се въздържала да кажа ИСТИНАТА такава, каквато е, не толкова, за да пощадя Нешка, колкото да пощадя художествената гимнастика и едно поколение българи, които още говорят с умиление за времето на "НЕШКА РОБЕВА И НЕЙНИТЕ МОМИЧЕТА"! Впрочем, всичките ми колежки са заели същата "ОТГОВОРНА" позиция.

Има и още, но ще спра с последното, а именно:

Дълбоко съм презирала и съм се отвращавала от хора, които в живота си избират ролята на ЖЕРТВА!

Аз съм ЛОШОТО ЧЕНГЕ от времето на "Нешка и нейните момичета" и дълбоко уважавам, пазя и ценя ОТРЕДЕНАТА МИ РОЛЯ!

Така, че аз съм истински УДОВЛЕТВОРЕНА, че не се отклоних от моя път (професионален) и през цялото време вървя по него, защото той ме отведе на едно приказно място!

Искрено и без ирония съжалявам, че Нешка не можа да преглътне нито медала ни от Олимпиадата, нито БЕНЕФИСА, който беше грандиозен, нито АБСОЛЮТНАТА ПОДКРЕПА от всички клубове в страната, която получих на изборния конгрес преди дни, нито факта, че делегатите не я избраха да бъде член на управителния съвет, след като тя от трибуната ги призова!

След всичко изброено, точно в този невероятно красив момент за българската художествена гимнастика, тя реши да съчини историята, че искам да и забраня да работи, защото аз и повечето специалисти искаме да има централизирана подготовка, такава, каквато имаше по нейно време!

Войни няма как да водя, защото предстоят тежки и отговорни нови четири години до Олимпиадата! Но за отговори на Нешкините нападки гарантирам, че винаги ще имам време!?

Толкова по темата за поредните атаки на моята треньорка към мен - аз, която имам наглостта да постигам мечтите си в художествената гимнастика без нейната благословия...