Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Благодаря на всички делегати на редовното отчетно изборно събрание на БФХГ за високата оценка и гласуваното ми доверие!

Вчера бях преизбрана с пълен брой гласове от присъстващите 43 делегата, представители на клубове, за президент на БФХГ за следващия Олимпийски цикъл!"

Това съобщи във фейсбук Илиана Раева след отчетно-изборно събрание на БФХГ по време, на което е съобщила, че е отклонила предложение да стане служебен министър.  Ето какво още сподели тя на своята страница в социалната мрежа:

За мен беше голямо предизвикателство и огромно удоволствие да работя през изтеклите 4 години като президент на БФХГ! Смятам изтеклия мандат за много успешен и благодаря на всички, които авторитетно и отговорно работеха заедно с мен за възраждането на красивия ни спорт!

Предстоят нови трудни 4 години, през които не само трябва да затвърдим позициите си, но и да ги подобрим. Години, през които трябва да положим отново заедно усилия за подобряване условията на работа в клубовете в страната.

Благодаря за мъдростта и отговорността на делегатите при избора на комисиите, с които трябва да ръководим спорта ни също така мъдро и отговорно! Вчера казах, че съм отборен играч. Обичам да работя в екип със силни, можещи, смели и креативни хора. Точно такива ги има достатъчно в художествената гимнастика и затова съм спокойна за бъдещата ни съвместна работа.

Обичам работата си, още повече обичам художествената гимнастика, уважавам Мисията си на Водач, затова с вълнение, вяра и усмивка тръгвам към новия си мандат като президент на БФХГ!