Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Като председател на БФХГ, бивш треньор и бивш състезател, нееднократно съм заявявала своята позиция за това каква трябва да е методиката на работа със състезателките.

Треньорите са подложени на всекидневен тежък труд, така, както и техните състезателки, но това не е причина да бъдат загърбени педагогическите умения и да се даде воля на емоциите и страстите.

Треньорът трябва да бъде и добър психолог, и добър педагог, освен добър треньор. Елена Симеонова е треньор отдаден изключително на любимия си спорт, но е допуснала сериозна грешка в работата си.

Имах възможност да разговарям с нея, с майката и състезателката. Родителите на състезателката са присъствали на въпросната тренировка и пред медиите днес са защитили треньорката Елена Симеонова.

Майката, с която успях да разговарям, спокойно ми обясни, че дъщеря й обича безкрайно треньорката си и не може да живее без тренировките.

Състезателката ми каза усмихната, че журналистите са я разпитвали и че много обича треньорката си.

Надявам се медиите, които са направили интервютата със семейството, както и медията направила въпросния клип, предизвикал основателно възмущение, да ги направят достояние до широката общественост, за да могат хората да се запознаят с гледната точка и на семейството.

Раева написа този пост в официална позиция по повод видеото, в което треньорка дърпа за ушите девойка от детския ансамбъл по художествена гимнастика