Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

МОЛЯ ЗА ВНИМАНИЕ!

За онази неспяща и самоотравяща се от злоба, агресия и завист от интернет пространството част, която си позволява да си въобразява, че може да има своята минутка "слава" на гърба на " златните момичета", без да си получи заслуженото!

Бедни души, в България има приет закон преди 8-10 години за пенсии за Олимпийски медалисти! Това, че освен злобни, агресивни, завистливи сте и неосведомени си е твърде ваш проблем!

Бедни души, когато държавата и лично министър председателя Бойко Борисов са направили възможното и необходимото за условията на работа и осъществяването на един отбор не само да спечели медали от възможни всички първенства - Олимпийски игри, Световни и Европейски първенства, Световни купи и Гран при турнири, общо 81 медала, същият този отбор да опияни една нация от щастие и да стане любим и на хора по целия свят, разнасяйки името на Родината си с чест и достойнство, НЯМА НИЩО ПО-РЕЗОННО ОТ ТОВА ДА ИЗКАЖЕ СВОЯТА ОГРОМНА БЛАГОДАРНОСТ НА ПРЕМИЕРА, г-н Бойко Борисов!

Използвам случая отново от мое име и от името на целия отбор да му благодаря за всичко, с което ни помогна като държавник и като човек!

Не използвайте политическите си пристрастия...

Това, че вие, бедни души, си позволявате да нападнете по този начин момичетата, заради олимпийските пенсии, и заради това, че сме благодарили на Министър Председателя за помощта и грижите, да ги обиждате и с такава необяснима агресия да ги " замеряте", единствено може да трови вас!

Нито ще им отнеме любовта на хората, нито ще им отнеме неизмеримото щастие от постигнатите успехи, нито ще им отнемете заслужените пенсии, нито ще намали благодарността им за помощта и отношението към тях на министър председателя, г-н Бойко Борисов!

Ако това би успокоило бедните ви души, знайте, че и вие с вашата човешка несъстоятелност помогнахте на тези щастливи и осъществени момичета, да станат по- силни и устойчиви към злобата, агресията и завистта, които са част от житейската палитра!

Колкото и незначителен брой да сте, сравнение с огромната част българи, които искрено са щастливи и горди с успехите ни, колкото и да сте несъстоятелни като човеци, все пак, благородно ви посветих вниманието си, защото си го заслужихте!?

*Kоментарът е от фейсбук