Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Златко Баретата

Златко Бретата е прострелян на 29 януари 2013 г. с 4 куршума пред Съдебната палата, точно в сърцето на София. Наемникът е стрелял с автомат "Калашников" със 7,62милиметрови патрони. Прицелвал се е в незащитените от бронежилетката места. Травмите на Баретата са разкъсани черва и пикочен мехур и натрошено бедро. Две седмици след тежкия инцидент босът вече диша сам.

Димитър Джамов

След като слиза от автомобила си, Джамов е улучен при стрелбата с картечница на столичния бул. "Черни връх" пред хотел "Хемус". Раните му са в крака и корема. Операциите в "Пирогов" са тежки, но въпреки това Димитър Джамов успява да се пребори.

Мико Цанов

На 13 януари 1999 г. мъж с пистолет причаква на остър завой автомобила на Цанов и изпразва в него целия си пълнител. Въпреки че е прострелян на 3 места, Мико сам откарва колата си до "Пирогов". Травмите му са в белия дроб, червата, диафрагмата и бедрото, а операцията трае часове. Цанов е спасен благодарение на невероятната си физика.

След два месеца при нова засада в кв. "Красно село" Мико Цанов е улучен с 4 куршума, един от които в главата. Противно на логиката, той не издъхва веднага, а остава в кома близо 80 дни.

Иван Тодоров - Доктора

На 18 април 2013 г. автомобилът на Доктора се носи по булевард “България”. Задействана е мощна бомба, която погубва не Тодоров, а шофьора му. Устройството е поставено в кухина под таблото срещу предната дясна седалка, мястото до шофьора. За жалост на атентаторите в този ден Доктора решил сам да кара бронираната си кола и се отървал само с леки рани.

Кои са останалите мистериозно оцелели, четете в хартиеното издание.