Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

“Чайка” - на 23 януари от 14 часа в театър “Азарян”. Цена: от 10 до 20 лв.
“Чайка” по Чехов е пиеса за любовта, смъртта, за творчеството и конфликта между поколенията. Всеки един от героите на класика е представен чрез образа на Нервака, който всеки среща в ежедневието си - замаян, объркан, тичащ, гонещ и винаги подложен на стрес.
Гледайте постановката “Чайка”, получила редица номинации за “Икар”, сред които и за режисура, на 23 януари в театър "Азарян".
“Завръщане във Витенберг” - на 27 януари от 19 часа в Театрална работилница “СФУМАТО”. Цена: от 10 до 15 лв.
С Витенберг са свързани Шекспировите герои Хорацио и Хамлет. Те идват оттам и все ги тегли да се завърнат. За тях завръщането във Витенберг означава да загърбят затвора Дания, да оставят зад себе си живеенето в свят “запусната градина” или мърсуването “сред гнус и смрад”.


“Небесен отряд” - на 28 януари от 19,30 часа в Учебен драматичен театър при НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов". Цена: от 2 до 6 лв.
Пиесата “Небесен отряд“”режисирана от Сава Драгунчев, е драстичен разрез на неизмеримата човешка трагедия, разиграла се по времето на най-грозните събития в световната история. В пиесата си проф. Стефан Данаилов представя човешкото измерение на оставените без самоличност хора в концлагерите на “Аушвиц”, които се опитват да изградят свой собствен нов свят на човеци.