Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Малко хора обръщат необходимото внимание на храната. Забързаното ежедневие, всекидневните проблеми от всякакво естество ни отдалечават от важните неща в живота, от които зависи нашето здраве, енергия и настроение.

Храненето ни е едно от тези важни неща. Храната, която поглъщаме е важно да е не само качествена, но и отношението ни към този свещен ритуал трябва да е с необходимия респект, познания и любов! Затова не само ръцете трябва да са чисти, но и умът трябва да е изчистен от лоши и ненужни мисли, и сърцето трябва да е изчистено от отровни и унищожителни чувства! Трябва да се слеем с храната и да изпитваме благодарност към нея, както и към Бога, който ни е подарил тази благодат. На масата, докато се храним, думите трябва да се подбират внимателно. Мантрата/молитвата в началото и в края е задължителна! Осъзнаването на приемането на храната е същността.

Може само хляб, сирене и вода да имаме на масата, но радостта, любовта и отдадеността към този свещен ритуал ще ги превърнат в истинско пиршество за тялото, душата, ума и сърцето ни...

Така ни учат светците и мъдреците...

Хайде да изгоним всички БЕСОВЕ от масата...