Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Веднага след победата си над Екатерина Макарова на 1/8-финала на "Ролан Гарос" Ана Иванович изпрати страстна въздушна целувка към ложата с нейните гости.
Там красивата сръбкиня срещна погледа на германския футболист Бастиан Швайнщайгер, който отскоро е нейно гадже.
Милиони зрители по света за пръв път видяха на живо как се развива любовната история на една от най-интересните нови двойки в спорта.
Двамата са заедно официално от началото
на тази година,
след като претърпяха болезнени раздели с досегашните си партньори. Бастиан задраска демонстративно през януари името на старата си приятелка Сара от бутонките си. Ана пък премина през истински кошмар покрай раздялата с приятеля си - голфъра Адам Скот. В момента обаче всичко за сръбкинята, изглежда, се развива чудесно и тя е по-щастлива от всякога в прегръдките на футболната звезда. Отново е в топ 10 в света, стигна до полуфинал на "Ролан Гарос" за пръв път от титлата си от 2008 г.. И всичко това пред очите на всеотдайния любим Швайнщайгер.
Ана и Бастиан бяха преследвани от папараци през цялото време на престоя си в Париж на Откритото първенство на Франция. Двамата вече не правят усилия да се крият от медиите. От снимките се вижда, че са много щастливи заедно. Те бяха забелязани да влизат в един от най-скъпите ресторанти в Париж "Ле фърст" , в който най-евтиното меню е над 70 долара, а резервации се правят седмици предварително. Малко след това Ана качи снимка в "Инстаграм", на която позира пред Лувъра, и коментира, че "всичко е прекрасно в този Париж". Ясно стана, че снимката е направена от нейния "Швайни". Така тя разпусна за мача си от четвърт финала на "Ролан Гарос".
За връзката между двамата започна да се говори сериозно през септември миналата година в Ню Йорк, когато те бяха заснети от папараци как се държат за ръце. Преди това
Ана номинира германеца за предизвикателството "Ледена кофа"
Последваха спекулации, според които нещата между Иванович и Швайнщайгер не са се получили и той се е върнал при дългогодишната си приятелка - модела Сара Бранднер. Все пак красотата на Ана явно е успяла да заплени твърде силно сърцето на Бастиан, който, въпреки че не беше скъсал официално с досегашното си гадже, присъства на 27-ия рожден ден на сръбската тенисистка в Белград в края на миналата година. Тяхната връзка стана официална едва след като в началото на 2015 г. германецът направи един доста недвусмислен жест - задраска името "Сара" от поръчковите си бутонки. Вместо името на старата си изгора от януари там стои надписът "Душо" със сръбски флаг до него. Този жест към Ана се повтори и на новите бутонки на германеца, с които той беше заснет да тренира преди приятелския мач на Германия срещу САЩ.
"Смятам, че не е добре да се смесват личният и професионалният живот, колкото и да е трудно това. Все пак, ако си щастлив у дома, ще играеш добре и на корта. В никакъв случай
не бива да изоставям личните си взаимоотношения заради професионалните успехи Може би и заради това страдах толкова много в предишната си връзка", признава красивата Иванович, явно имайки предвид тежката си раздяла с популярния голфър.

Целият материал четете в новия брой на в."168 часа".