Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

БУНТ: Наследникът на Халваджиян е познат на цяла България като активно протестиращ.
БУНТ: Наследникът на Халваджиян е познат на цяла България като активно протестиращ.

Синовете на най-успешните телевизионни продуценти у нас тръгват по пътя на бащите си и смело завладяват родния ефир.
Синът на Магърдич Халваджиян - Бедрос, е оператор на най-големите риалити формати, а Радослав, момчето на Димитър Гочев, също не отстъпва по-назад и му прави пряка конкуренция, снимайки "Под прикритие" и "Фамилията". По стъпките на двамата най-вероятно ще тръгне и наследникът на Димитър Митовски, който в момента учи език в Париж, но смята да продължи образованието си, като запише там кино в следващите години.
Децата на най-популярните продуценти у нас бързо си пробиват път в родния шоубизнес. Дали заради родителите си, или заради таланта, и Бедрос, и Радослав са търсени оператори и снимат най-рейтинговите продукции в големите телевизии.
Освен че дълги години работи в шоуто "Господари на ефира", наследникът на Халваджиян е
познат на цяла България като
активно протестиращ
Бедрос е бил част от февруарските протести срещу тока, тези за горите, както и сегашния бунт против правителството. Въпреки че хората пред парламента в последните месеци значително намаляха, той не престава да ходи всяка вечер и да отстоява позицията си. Младежът е на площада винаги, когато не е на работа.
Бебо стои зад камерата на "Като две капки вода", отразява и концертите на "Х фактор". Освен че достойно се вписа във фамилията си, занимаваща се с телевизия от много години насам, младият Халваджиян работи от сутрин до вечер, за да покаже, че наистина има таланта и желанието да е оператор. Учил е кино и телевизия в НБУ, а родителите му са категорични, че никога не са го карали да влезе в бизнеса.
"Това, че работи при мен,
не означава,
че му е лесно
Семейството често и най-безкомпромисно го отнася, когато има проблем. С другите хора се опитваш да държиш някакъв баланс, докато със семейството можеш да си кажеш всичко", категоричен е продуцентът Магърдич Халваджиян.
На Бедрос не му се говори за нищо друго освен за оставка на правителството. Вярва, че в България има будни граждани, които могат да помогнат страната ни да се оправи и не спира да си задава въпроса "Кой"? Момчето е категорично, че щом той може да ходи всеки ден да отстоява позицията си, въпреки че работи за няколко предавания, значи много хора от страната ни могат също да го направят. Освен всичките си познати и приятели на простеста Бебо носи
винаги със себе си фотоапарат
Едни от най-трогващите кадри на блокадите, разпространявани във фейсбук, са именно негови.
"За мен важни са актуалността и истинското отразяване на събитията. Винаги търся висока гледна точка и се катеря където може, за да покажа масовостта", казва младежът.
Лицето на Бедрос може да се види дори на снимка на загражденията пред парламента, а хората от протеста го познават, като един от най-дейните.
Синът на Димитър Гочев също е активен. Освен като оператор се очаква съвсем скоро
младежът да влезне в ролята и на актьор
Най-вероятно Радослав ще заеме мястото на изгубения син на Стефан Данаилов във "Фамилията". В сериала той е и оператор, а все още не е ясно как ще влезе и в двете роли. Момчето учи в НАТФИЗ, а според приятелите му камерата го владее още от малък. Ежедневието на Радослав е изпълнено със снимки за някои от най-големите ни сериали и игрални филми.
Името му в последните месеци придобива още по-голяма популярност, след като стана ясно, че
има връзка с певицата от сериала "Революция Z" Мона Недева
Радослав и тийнидолката са неразделни и често са забелязвани по родни светски събития.

Нико Тупарев гледа доведена дъщеря

Петгодишният Тома е одрал кожата на баща си - продуцента на "ВИП брадър" Нико Тупарев. Цялата общност около Тупарев е категорична, че малкият дори се движи и говори като татко си. Понякога двамата се обличали еднакво, докато са навън и се забавляват, а продуцентът гледа да прекарва с Тома всяка свободна минута.
Наследникът на Тупарев е от рекламната шефка Катерина Попова. Двамата не са женени, а от първия си брак Катя има дъщеря в тийнейджърска възраст. Нора също живее с тях. Продуцентът се притеснявал как Нора ще го приеме, но още по-притеснена била приятелката му. Нико и тийнейджърката обаче бързо намират общ език и са в прекрасни отношения. Половинката на Тупарев има собствена рекламна агенция и артмагазин в центъра на столицата. За Нико и Катя е закон, че кой каквото и да работи през седмицата, почивните си дни винаги са заедно.
Преди да срещне Катерина, Нико има бурна връзка с Миа Сантова. Любовта на продуцента и водещата на ТВ7 започва преди десет години, когато тя все още е звезда на Нова. Нико и Миа стават гаджета почти от пръв поглед, сватосва ги самият Ники Кънчев, който по това време води "Стани богат".

С много жени запознава рожбата си Ники Николов

Част от светския живот на Ники Николов е и дъщеря му. Малката навлиза отрано в родния шоубизнес, била е част от най-големите промоции на предавания и сериали на баща си, стига те да позволяват детско присъствие. Познава се с всички от екипа на родния продуцент, била е и на премиерата на сериала му "Отплата".
Освен че е добър баща, Ники Николов е спряган и за голям ухажор. Известен е с това, че развде водещата Радост Драганова, след което я напусна. Името му е било свързвано и с Никол Станкулова.
Днес продуцентът е влюбен в една от участничките на последното му шоу. Криси беше част от "Къртицата", но не успя да стигне до финал. Днес двамата с Ники Николов официално са заедно. Тя работи предимно като модел в чужбина, а наскоро реализира и собствена модна колекция.

Бебетата на Любо Нейков и Евтим Милошев се раждат в една година

Освен че работят заедно от дълги години - Евтим Милошев и Любо Нейков станаха бащи през една и съща година. Гордите таковци отглеждат заедно децата си, докато правят успешни предавания и сериали за родния ефир.
През февруари 2011 г. Любо става баща на малката Анна. Но и до днес продуцентът на "Дрийм тийм" пази стриктно личния си живот в тайна. Съпругата му Гинка няма нищо общо с телевизията, а работи като проектант в частна фирма. Връзката им започва преди повече от 15 години.
Няколко месеца след като Нейков става баша, съдружникът му Евтим Милошев преживява същата радост. На бял свят идва синът му Петър. Половинката на продуцента на "Столичани в повече" и "Нека говорят" е бившата съпруга на актьора Димитър Рачков - Христина. Красавицата вече има едно дете от него - син на име Митко. Момченцето е на 6 годинки и от повече от година живее с майка си и новия й мъж Евтим Милошев.

Ава е копие на Иван

Продуцентът Иван Христов също може да се похвали с достоен наследник. Всички около него са категорични, че дъщеря му Ава е умалено негово копие. Детенцето е плод на любовта му с водещата Вихра. След раздялата им Иван се промени и показа пред цяла България, че може да се грижи за детето си. Пред медиите той неколкократно сподели, че детето му много е страдало. Въпреки големите спорове между Вихра и продуцента Ава остана усмихнато дете, обградено с много грижи. Момиченцето дори се е сближило с новата жена в живота на Иван - Ирина. Двете често са засичани да гледат живите концерти на "Музикална академия", където Христов е водещ.
След развода си продуцентът живее с Ирина заедно с двете й деца от друг брак. През 2012-а бившата му съпруга Вихра му беше забранила да вижда дъщеря им, вследствие на което за известен период от време Иван беше изпаднал в дълбока депресия. Сега телевизионерът взема при себе си Ава през уикендите.
Не е ясно дали малкото момиче ще навлезе в телевизията като родителите си. За момента Ава е запалена по балета. Детето учи в елитното 31-во училище за чужди езици и мениджмънт "Иван Вазов".

Денис Ризов кара Вики да се влюби в рок музиката

Дъщерята на Денис Ризов и Наталия Симеонова също е достоен наследник на баща си. Вики от малка е захранвана с рок, а мечтата й е един ден да стане професионален музикант точно като баща си. Тя е единственото дете на двойката, която от няколко години насам е разделена. До момента обаче никой от двамата не е подал молба за развод.
Днес Вики е на 13г., но от година девойката посещава учител по баскитара, свири и на пиано. Момичето е влюбено в музиката на Ризов и от невръстно посещава неговите концерти. Денис обаче е категоричен, че решението да навлезе професионално в това поприще е лично нейно. Детето на Ризов учи в скъпоплатения Италиански лицей в Горна баня. Училището е известно с огромната си годишна такса, както и с дузината си звездни ученици. Сред тях са децата на Цветан Цветанов, Нели Рангелова, Амебата и Влади Въргала.

Джуди Халваджиян забранява свалките в офиса, но колежка го прави баща

Шефът на "Господари на ефира" се слави като строг началник, забраняващ флиртовете на работното място. Веднага след влюбването на Мария Игнатова и Димитър Рачков казва, че ще забрани любовните връзки, но точно това го застига. Според Джуди Халваджиян свалките щели да пречат на работата.
С наследник го дарява именно негова колежка. През 2009 г. бившата главна координаторка на предаването Елена му ражда първата дъщеричка. Кръщават я Беатрис. Преди да разкрие връзката си, Джуди бил с Елена три години. След раждането на детето им майката отива да работи при Маги Халваджиян, за да не разсейва половинката си.