Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Трупът на Кирил Русев е бил увит в одеяло, което е снимано в обява за продажба на къщата в кв. "Надежда", в която е убит. Това става ясно в Апелативния съд в София, където прокуратурата иска Петър Александров и Александър Кинов да останат за постоянно в ареста. Те са обвинени в отвличането и убийството на Русев.

А къщата е обявена за продажба от фирма на Петър Александров, посочи в определението си съда, който остави двамата за постоянно в ареста. 

Приятелката на застреляния Кирил Русев е споделила с разследващите, че дни преди да изчезне на 4 януари е бил притеснен за живота си. Русев й казал да трие приложения от телефона си и да ги инсталира отново.

Връзката с жертвата прекъснала в 12,40 ч. на 4 януари, разказала майка му Виолета. Същия ден Кинов и Александров пътуват до Сърбия с телефона и документите на жертвата, а на следващия ден Кинов предава трупа му на погребален агент за кремация.

Според защитата на двамата вече 13 дни няма данни Александров и Кинов да имат общо с убийството. Готова е балистичната експертиза за оръжието, с което е застрелян Русев. Според адвокат Христо Кутиев, който защитава сина на Стоян Александров, калибърът не съвпада с иззетите от дома му пистолети и призова да се разграничават действията на двамата обвиняеми. Според прокуратурата мотивът за убийството на Русев са неуредени финансови отношения, които е имал с покойния Стоян Александров. Адвокат Кутиев отрича това и заяви, че никой не е правил анализ на съдебните и изпълнителни дела между бащата на клиента му и жертвата. 

В последната си дума пред съда синът му Петър поиска да бъде освободен, за да покаже документи, включително и за други кредитополучатели, да се грижи за детето си и за бизнеса.

Очаквате подробности!