Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Лъже социолозите, защото е пълен нещастник

Българинът бил по-щастлив. Дрън, дрън. И това измерване е толкова точно, колкото прогнозите на социолозите за парламентарните избори. Екзитполовете им дават отклонение от няколко процента, което го няма никъде по света. Или с прости думи, българинът лъже социолозите. Защото е пълен нещастник и хейтър.

Него го е страх, че ако си признае за кого ще гласува, ще вземат да дойдат някои други на власт и тогава ще му отмъстят.

Тогава защо да не излъже дали е щастлив? Нищо не му пречи.

Щастлив е, за да завиждат другите. Защото това е целта в живота му. Съседът да се пука от яд.

Заради това българинът хейти здраво в социалните мрежи и не подбира. Няма баща, няма майка. Всичко под ножа. Правителство, опозиция, само неговите са целите в бяло.

Как при толкова много злоба и омраза, която се лее отвсякъде, да има повече щастливи хора в България? И този път не познахте, уважаеми социолози. Пак са ви излъгали. Както ще ви излъжат и за предстоящите европейски избори. Както ви излъгаха за местните преди няколко месеца. Уж едни водеха докрая, пък след това други станаха кметове.

Плюенето е национален спорт, но повече хора (за изминалата вече 2023 година в сравнение с предишната) били щастливи. Просто няма как да стане.

Най-лошото е, когато политиците започнат да вярват на подобни сондажи и след това се хващат за главата. Преди изборите влизат с пълна сила в парламента, след изборите не можеш да ги намериш на картата.

Част от тях са и в социалните мрежи. И от тях се лее омраза към все по-щастливия народ.

А българинът се е сврял в дупката си и се чуди кого да прецака. Вероятно точно при такава успешна операция са го питали дали е по-щастлив отпреди. Вярно е, че в този момент няма по-щастлив човек от българина. Я прецакал държава, я съседа, я шефа. Това личи от броя на болничните около празниците. Прецакване отвсякъде.

Заради това правилният въпрос на анкетата трябва да бъде: Прави ли ви щастлив прецакването на другия? И тогава ще видите какво означава обединение на нацията. 99,9% ще отговорят с “да”. Какво голямо щастие!