Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Издирваната Марина Згурова. Снимка: ОД МВР Бургас
Издирваната Марина Згурова. Снимка: ОД МВР Бургас

Полицията в Бургас откри мъртва издирваната Марина Згурова, която бе в неизвестност десет дни. Тялото е открито в канал в района на Бургаски солници, съобщават от Областната дирекция на МВР.

30-годишната Марина Згурова от к-с "Меден Рудник" бе в неизвестност от 17.00 ч. на 17.11.т.г.

Днес служители от сектор "Издирване" към отдел "Криминална полиция" са намерили тялото на младата жена. Въпреки множеството проверени сигнали, свързани с местонахождението на Марина, както и часовете преглед на камерите за видеонаблюдение на територията на Община Бургас, почти седмица полицейските служители не разполагаха с точна информация за евентуалното местонахождение на бургазлийката, коментира говорителят на полицията Цветелина Рандева.

Данни, че вероятно издирваната жена е в района на Бургаски солници, са придобити преди часове, като в резултат на разширеното търсене, осъществено чрез пеши подход, в канал в солниците е открито тялото на 30-годишната жена.

Трупът е откаран за аутопсия в "Съдебна медицина" към УМБАЛ  Бургас за установяване на точните причини за настъпилата смърт. По случая е образувано досъдебно производство.