Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Фенове подпалиха кофи за боклук
СНИМКА: Найден Тодоров
Фенове подпалиха кофи за боклук СНИМКА: Найден Тодоров

- 18 години управление развращават. Шефовете на БФС трябва да си ходят веднага. Неадекватни пияници самички гледат футбол, докато милицията бие протестиращи. Като аморални нерони от миналото, които трябваше да си останат там. Средният пръст на Костадинов постави точка на целия срам.

- Може би наистина футболистите на терена не са знаели какво става пред стадиона. Значи шефовете на БФС са ги държали на тъмно. Като пожертвани гладиатори, биещи се за удоволствието на собствениците си. Но и да са знаели, или да не са, имат само една достойна постъпка - всички днес да напуснат националния отбор. Само така ще измият позора.

- Огромна част от протестиращите искаха мирно да изкажат възмущението си от окопалото се ръководство на БФС. Но ясно си проличаха маскираните провокатори, които започнаха да мятат камъни и бомбички към полицията. Позната гледка от 2020 г.

- Преди дни ръководството на СДВР даде пресконференция, че е готово да посрещне всичко. Ръководството на СДВР струпа огромно количество полиция, жандармерия, машини, техника и всичко друго, което му хрумне. Но за пореден път нямаше разбиране и човещина. Ако не бяха вкарали водните оръдия толкова рано, ситуацията можеше да се развие по друг начин. А кадрите с жандармерия, която чупи заведения и всички хора вътре, която преследва граждани по малките улички, която арестува даже журналисти и рита яростно паднали безпомощни хора, показаха как нищо не е научено. Не знам дали има нещо общо с факта, че сегашният министър на вътрешните работи е онзи шеф на СДВР, при когото станаха изстъпленията под колоните на Министерски съвет през 2020 г.

Приликата между "ония провокатори" и "оня ръководещ операция" от побоя пред МС е притеснителен. А и оставя усещането за своеобразна "сглобка".

А автоголът ни в края на мача, с който унгарците изравниха, е символ на всичко, което ни се случва. Все искаме нещо хубаво, и все в последния момент си вкарваме автогол.

От Фейсбук.