Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Костадин Костадинов СНИМКА: Велислав Николов
Костадин Костадинов СНИМКА: Велислав Николов

Към феновете на Левски

Към феновете на всички клубове

Към всички свободни българи

Хора,

Не се поддавайте на провокациите на Копейката. Той ви провокира целенасочено.

Обидите, квалификациите, унизяването, това са само инструменти в арсенала на Копейката. За да провокира, за да ви накара да реагирате, за да ви накара да отвърнете с неговите думи. А след това да използва вашата реакция, за да оправдае още по-големите заплахи и обиди, които ще разпространява, и с които ще насъсква последователите си.

И ако станат сблъсъци и някой пострада, той ще хвърли вината върху вас. Защото може, защото е манипулатор, защото в България езикът на омраза и насилие все още се допуска от много медии.

-> Копейката не може да вирее в нормално общество.

-> Копейката не може да е фактор в нормално общество.

-> Копейката не може да заплашва и обижда безнаказано в нормално общество.

Запитайте се защо не сме нормално общество, защо институциите не бранят интереса на хората, защо хората са принудени сами да раздават правосъдие и да вършат работата на институциите.

Не се поддавайте на провокациите на Копейката. Той е прекрасен манипулатор. Знае как да обиди, какви думи да използва, за да търси реакция. И след естествената гневна реакция да обвини вас в насилие. Не му давайте тази възможност.

Ако искате условията да се променят и да живеем в нормална държава, не се занимавайте с дребни политически мошеници като Копейката. А протестирайте пред институциите, крещете пред тези, на които им плащаме заплатите, за да си вършат работата като "независими" или "регулаторни" органи.

Протестирайте срещу политиците, които не правят реформи, за да имаме нормално общество. А в нормално общество Копейки не виреят.

Затова не се поддавайте на провокациите на Копейката. Той това чака. Чака вие да реагирате и той да поиска правоохранителните органи да се намесят срещу гражданите.

Насилието никога не е решение. Даже срещу Копейки. Решението е категорично мирно демонстриране на гражданска активност. Мирно.

И никога повече не гласувайте за Копейки. Помолете и роднините си да не гласуват за Копейки. Помолете и близките си, приятелите си, познатите си, даже непознатите, да не гласуват за Копейки.

Защото Копейките не се интересуват от нищо друго, освен от собствения си интерес. И заради него са готови да обиждат, да провокират, даже да продадат България за копейки.

Не се поддавайте на провокациите на Копейката. Той това иска.

От Фейсбук.