Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Източник: Pixabay
Източник: Pixabay

Krik.bg, водещата българска онлайн платформа, се нарежда на върха на списъка с най-големите уебсайтове в страната, предоставяйки над 14 милиона употребявани авточасти. Тя свързва местни и трансгранични автоморги със сервизи, застрахователи, търговци на коли и частни лица, търсещи качествени употребявани авточасти. Основната цел на платформата е да реши проблемите, пред които са изправени клиентите на авточасти - високите цени, липсата на прозрачност, ограничената наличност и нуждата от допълнително обучен персонал за оценка на ликвидационни оферти.

С помощта на иновативен модел Krik.bg гарантира прозрачен и ефективен процес на закупуване, като осигурява най-добрата налична цена за търсената част. Допълнително платформата предлага седмични доставки от Полша, разширявайки гамата от възможности за клиентите. С обширна мрежа от български и полски автоморги, Krik.bg има за цел да намали разходите за авточасти със 7% до 30% и да предостави безпроблемно и ефективно решение за закупуване на употребявани авточасти.

Отчитайки своята успешна реализация на българския пазар, Krik.bg планира разширение към допълнителни пазари в Европейския съюз. Платформата е подкрепена от водещи местни фондове за рисков капитал. Инвеститор в Дружеството Крик.бг ООД е „Иновейшън Кепитъл Фонд“ КДА, чиято дейност се изпълнява със съфинансиране от Европейския фонд за регионално развитие по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, управлявано от Фонд на фондовете в България. Krik.bg вече се радва на доверието и на някои от основните застрахователни компании в страната, което подчертава нейната надеждност и качество.

Ако имате нужда от авточасти втора ръка – krik.bg е мястото за вас. За повече информация и контакти, може да посетите сайта на Krik.bg.

За Иновейшън Кепитъл
„Иновейшън Кепитъл“ АД е фонд мениджър, управляващ фонд за рисков капитал в размер на 21,1 милиона евро за дялово и квази-дялово финансиране. Избран е като фонд мениджър от Фонд на фондовете („ФМФИБ“ ЕАД) да управлява ресурс от 19.3 млн. евро по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския фонд за регионално развитие и допълнителен капитал от независими частни инвеститори в размер на 1.8 млн. евро.