Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тошко Йорданов
Тошко Йорданов

"Представете си една млада булка ПП - ДБ, палава булка, която се взима с опитен, по-възрастен, но също доста палав партньор - ГЕРБ, която не една булка е отпръщял с 200, понякога откъм дупарата. В този случай се нанизва и ДПС, които да играят ролята на парапет, защото двамата млади се награбват на стълбището, да не вземат да се хлъзнат."

Така метафорично описа новото правителство между ПП-ДБ и ГЕРБ, както и подкрепата на ДПС за конституционно мнозинство с декларация от трибуната Тошко Йорданов от ИТН. 

ГЕРБ и ПП-ДБ се събират да правят правителство, при положение, че се кълняха да се самоунищожат едни други.

"Второ – Христо Иванов представител на малкото ДПС-ДБ, отива на крака в стаята на ДПС, при голямото ДПС, да говори с  Делян Пеевски, за конституционната реформа и такова конституционно правителство.", продължи Иванов. 

Според него г-н Пеевски и Карадайъ ги подпирали леко отзад, за да мине това правителството.

"Г-н Иванов ако е толкова смел и принципен, нямаше да се крие и щеше да влезе в комисията, на мястото на който там са си избрали. Правите се, че не сте в брак с ГЕРБ и ДПС, съжалявам вие ходихте да се молите. Ние ще показваме какво правите, няма да се криете. Когато се правите, че не сте заедно. Напротив ни ще показваме кой ви е парапета във връзката, кой ви е младежа и каква любов вървите там където се съберете", каза Йорданов.

Той обясни, че не вижда какво срамно има в това Пеевски да е в комисията, при положение, че те са го молили.

"Вчера Кирил Петков, Христо Иванов, Атанас Атанасов, Владо Панев, а и Стою – този титан на юридическата мисъл на баща си, са гласували "въздържал се", когато са гласуваше за подмяната на човека на ДПС. Не се крийте, не се правите, вие сте заедно прегърнати някъде там на стълбищата", завърши Йорданов.