Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

С бутилката се предполага, че са означили мястото, където трябва да е колата на главния прокурор Иван Гешев, за да я взривят.
Снимка: "24 часа"
С бутилката се предполага, че са означили мястото, където трябва да е колата на главния прокурор Иван Гешев, за да я взривят. Снимка: "24 часа"

Бях решил да не се занимавам с дребните и опартизанени душички. Но те този път стигнаха до под дъното. Срещу един човек е направен опит за убийство. Това не ги интересува(ше) тези дребни и опартизанени душички.

И се започна... защо това или защо онова....

Писах близо една седмица, преди Гешев да каже същото. Ами първата мисъл на човек след атентат е за неговите близки.

И от мухата направиха слон.

Не съм специалист по взривни устройства. Но имам някаква представа за човешката психология в екстремни ситуации. И също за правилата на службите за сигурност веднага след един атентат. Ами такава е тяхната задача въз основа на тренировки и базови правила за защита на човека, срещу който е извършен опит за убийство. Да го откарат колкото се може по-далеч от мястото на опита за покушение. В близката история има много случаи за повторен опит за убийство. Мога да ви цитирам няколко случая през 20-ти век. След първия неуспешен опит има план "Б"... И има убийства по този начин. Първият опит е неуспешен, но вторият опит довежда престъплението докрай.

Така са обучени тези служби.... веднага след опита за убийство да откарат човекът колкото се може по-далеч от мястото на атентата. Така е в Израел, Америка или Франция.

Но генерал Атанасов и сегашният министър на Вътрешните работи ги разбират по-добре тези неща от мен.

Нещастници!

Срещу мен не е било извършван опит за убийство. Не съм бил достатъчно важен. Но когато стана атентатът срещу кулите в Ню Йорк веднага се обадих на мама, за да и кажа, че съм жив и здрав. Знаех, че след минути сателитите щаха да се задръстят от телевонни обаждания през океана и кой знае какво щеше да мисли и как щеше да страда моята майка. Това беше важно за мен. И за всеки нормален човек е важно.

Към онези, които още от първата минута започнаха да говорят и да пишат глупости... ще кажа... ВИЕ СТЕ МЕРЗАВЦИ!

НАЙ-ОБИКНОВЕНИ МЕРЗАВЦИ!

От фейсбук