Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Това е автобусът, до който през 2012 година на летище Сарафово теририст с бомба се взриви.
Това е автобусът, до който през 2012 година на летище Сарафово теририст с бомба се взриви.

Със сигурност има нещо съмнително в опита за атентат срещу главния прокурор Иван Гешев. Твърдо съм убеден. Заради тайнственото мълчание на гинеколозите по случая. Цяла България се изказа, тези гадове си траят. Може би разследването трябва да се насочи точно към техните среди. Не може цяла България да знае за какво става въпрос, а тези да си траят. Най-малкото е свръхподозрително.

Във фейсбук и по телевизията се изсипа такава експертиза, че човек да се чуди защо сме най-бедни в ЕС. При такава мисъл и опит, скрита във всеки от нас.

Изказаха се адвокати, политолози, бивши шефове на КАТ, след това за малко минали през НСО. За прокурори и следователи не ми се говори. Дори бивши министри на вътрешните работи сложиха малко мерудия на манджата. Нищо, че са политически фигури и никога не са стъпвали на терен. Еле пък при взрив. Но това не им пречи да ръсят мисъл към клетия български народ. И да преследват своите си цели.

Тук обаче трябва да се отбележи първоначалното мълчание на сегашния министър Иван Демерджиев, което е показно за този човек. Все пак е адвокат. И изчаква професионалистите да му обяснят за какво става въпрос. Дори бъдещи майки запретнаха ръкави и започнаха да громят Гешев. Явно в България това е модата.

Българинът винаги, още от Татово време, е разбирал от две неща - политика и футбол.

Последният човек, който не разбираше от футбол,

бе една баба от Търновско, но тя почина. Така разполагаме с 6 милиона национални селекционери, които могат да решат проблемите и да класират България на всяко едно голямо първенство. На един клик разстояние са, ама БФС са корумпета и не им дават да дишат. Същото се отнася и за политиката. 6 милиона човека с министерски потенциал. Ама тия гадове от парламента не им дават. И остават социалните мрежи, нашата последна опора.

Само преди месеци разполагахме с 6 милиона специалисти по коронавирус, които направиха така, че да сме на едно от първите места по смъртност в Европа. По смъртност, ама първи. Къде другаде сме лидери? Опа, забравихме инфарктите. Нека мрат сухите пръчки, като не вярват в нашите знания.

След това се появиха борците срещу 5G. Най-любимите на света. Особено тези, които смятат, че с първата утринна урина трябва да се напои потник и цял ден да се носи, за да се неутрализират.

Сега наред са сапьорите от резерва. Не от запаса бе, хора, от резерва сте. Старши лейтенанти, капитани от инженерните войски. Или с прости думи - уволнил се от казармата в края на 80-те години на миналия век. Защо знам ли? Все още се водя капитан от резерва в артилерията. Ама никой не обстрелва главни прокурори със самоходна гаубица. Това реално ме спря да дам и аз мнение за взрива. Да беше “гвоздиката”, и щях да започна - право мерене, вилка, каквото ви падне. Лошото е, че това е единственото, което реално помня от оръдието. Всичко останало ми се губи в мъглата. Явно в инженерните войски е имало доста по-интелигентни хора, които 40 години по-късно помнят всичко. И за склоновете, и за взривовете.

Най са ми мили снимките от атентата в Бургас

и този край Ковачевци. Виждате ли как се изпепелява автобус, а сега нищо. Е, не се споменава, че автобусът на израелските туристи не е бил брониран, но това е друг въпрос. Важното е да се призовават мислещите българи да не се манипулират. Нищо, че им сипваш лъжи с голямата лопата.

Заради това съм абсолютно сигурен, че всичко ще се разплете, ако бъдат повикани на разпит водещи гинеколози. Всички подред. Ако мълчат, да им се бият по два шамара, те не са издръжливи. И истината ще излезе за броени часове. Няма смисъл да се губи време с повторни огледи, замервания и прочее. Губене на време, и то сериозно. Търсете гинеколога!