Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

„Създайте свой собствен стил. Нека той да бъде уникален за вас и все пак да е лесен за разпознаване от другите.“ – Орсън Уелс

Мъжете не носят много аксесоари, но именно те придават уникален завършек на визията им и подчертават техния характер. В свят, в който всички изглеждат еднакво, носенето на привличащ погледите аксесоар ви отличава от тълпата и отразява вашата индивидуалност – стилна енигма за хората с набито око и добър вкус.

Кожената мъжка гривна, освен външен израз на скрития в душата бунтар, е и един от най-модерните и забележителни аксесоари, който представителите на силния пол високо ценят. Този абсолютен символ на мъжественост е познат още от древността и до днес е сред най-предпочитаните от мъжете накити, независимо от техния лайфстайл и статут в обществото.

В миналото гривните от кожа са се носили именно от мъже и то, за да защитават китките им от разтягане при хвърлянето на тежки копия. При появата на мечовете на по-късен етап, воините са поставяли широки кожени гривни, за да защитават ръцете си от порязвания.

През изминалия век мъжките кожени гривни са били отличителен белег за различните субкултури – рокери, пънкари, хипита и т.н. В наши дни обаче те са предпочитан аксесоар от всеки мъж, който иска да подчертае своя индивидуален стил, без значение дали е младеж или зрял мъж, без значение каква е неговата професия, без значение дали е популярен в своята област–при всички положения привлича погледите на околните по невероятен начин.

Мъжките кожени гривни се предлагат в много варианти – с мъниста, с естествени камъни, с въжета, само от естествена или изкуствена кожа. Красивите плетеници носят комфорт и лекота на ръката, и особено през топлите месеци ще бъдете изключително доволни от избора си. Този вид гривни са много приятни на допир, не създават дискомфорт и не причиняват алергии.

Едно от предимствата на гривните от кожа е, че се съчетават лесно с различни стилове облекло. Може да ги носите както като аксесоар към по-официална визия, така и към ежедневни дрехи. С една дума – универсални са, а това значително улеснява постигането на добър външен вид. Въпреки това е добре да се придържате към правилото цветът на гривната да пасва на цвета на обувките, колана и чантата, ако носите такава. Ако не в същия цвят, то тогава е добре да се доближава като нюанс.

Моделите, изработени от висококачествена кожа, запазват вида си много дълго време, а най-хубавото е, че дори кожата да избелее или да се изтърка, това само добавя повече атрактивност на бижуто.

Още един плюс при избора на кожени мъжки гривни е, че цената им е достъпна. Изключение правят гривните от естествени материали, тези които са ръчна изработка, ръчно гравираните аксесоари и тези с добавени благородни метали. Каквато и да изберете обаче, може да сте сигурни, че визията ви няма да е по-малко ефектна, ако се спрете на по-бюджетно предложение.

Лучано Барбера казва: „Да бъдеш забелязан, без да се стремиш да бъдеш забелязан, това е елегантността.“. Ние вярваме, че именно детайлите, стилните аксесоари, правят това възможно и то с невероятна лекота.