Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Петко Симеонов
Петко Симеонов

Оумуамуа, НЛО, извънземните, Марс, ИИ, Джеймс Уеб, квантовите компютри, вероятни следи от подметка отпреди 220 милиона години, съществуват ли планети от тъмна материя, и т.н. и т.н. Все супер интересни въпроси, пред които дърлянията между партиите у нас, са безумно скучни. Ясно е, че ГЕРБ-СДС ще победи, защо е това напрежение?!

Помислете за "Оумуамуа" и прочетете този текст, за да узнаете, че на закрито заседание на конгреса бил разискван въпросът за НЛО. Докладвали военните. Дебнещите журналисти не разбрали за какво е говорено, само били силно впечатлени от излизащите от залата пребледнели конгресмени. Неуверено вървели и мълчали.

Защо съобщих за кого ще гласувам?

Защото сега попълвам приятелската листа в този нов, по неволя, профил, стремя се в нея да попаднат хора интелигентни, с приятно излъчване (от това, което виждам в техните профили), като не се интересувам от политическите им убеждения и партиини предпочитания. Да, но забелязах, че някои отдават значение на тези подробности.

Ето защо ви казах за коя партия ще гласувам, и ще добавя, че съм православен, семеен, хетеросексуален, бях запален фен на ЦСКА, миролюбив съм и съм противник на войната, не мразя нито една държава и народ, толерантен съм към чуждите възгледи, Вяра и интереси.

Консервативен съм и съм против "джендаризма" (всичко, което се свързва с тази дума). Ако той победи в страната, това да стане въпреки моята (нашата!) съпротива, а не да ми/ни забраняват да съм/сме против него!...

Мисля, че е това.

От фейсбук