Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

„Офис Парк Пловдив“ получи едно от най-престижните международни отличия за устойчиво строителство – златен сертификат LEED (Leadership in Energy and Environmental Design). Той се присъжда от Съвета за екостроителство на САЩ (USGBC) за множеството предимства на обекта, сред които енергоефективност, екосъобразност, високоефективни инсталации, безопасна и удобна вътрешна среда. Сертификацията взима под внимание всеки детайл, свързан със строителството и експлоатацията на сградата - от дизайна и проектирането, през поддръжката и наемането, до модернизацията и реконструкцията на обекта.

С цел ограничаване на вредните емисии от парниковите газове, осигуряването на оптимално функциониране нa енергийните и технически системи и намаляване нa eĸcплoaтaциoннитe разходи, в „Офис Парк Пловдив“ е изградена пълна сградна автоматизация, последно поколение ефективна климатизация с вградена система за пречистване на въздуха, както и активно използване нa естествената вентилация, повишаване нa енергийната ефективност чpeз завишаване нa топлоизолационните свойства нa външните стени, остъкляване нa дограмите и oĸaчeните фасади c ниcĸoeнepгийни cтъĸлoпaĸeти, употреба нa ниcĸoeнepгийни светлинни източници и максимално използване нa естествената светлина.

Така, чрез реализацията на най-съвременните технологични системи и решения, компанията-инвеститор „Галакси Инвестмънт Груп“ осигурява по-здравословна, продуктивна и сигурна среда за наемателите, а сградата става първият сертифициран бизнес обект в града под тепетата, който отговаря на най-високите световни стандарти за устойчивост в строителството.

„Офис Парк Пловдив“ е ново поколение бизнес сграда от най-висок клас „А“, която е отговор на високите очаквания на големите и средни компании, търсещи съвременни и иновативни офис пространства. Състои се от две свързани, огледални сгради с обща разгърната застроена площ от 19 352 кв. Осемте й нива включват подземен паркинг, едно партерно и шест офисни нива. Създадена е и възможност за разполагане на офиси до 2 220 кв.м. на един етаж, а по-голямата етажна плоча е търсен ефект, който позволява осъществяването на идеи за удобство и забавления вътре в работните пространства.

За да отговори на нуждите на наемателите и да осигури удобства за служителите им, в „Офис Парк Пловдив“ са предвидени още денонощна охрана, професионален пропърти мениджмънт, ресторант, зони за отдих и уникална за града мултифункционална конферентна зала. Тя е оборудвана с последните технологични решения за провеждането както на физически, така и на хибридни мероприятия като конференции, семинари, бизнес срещи и обучения.