Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Най-доброто, което може да ви се случи в залаганията е да спечелите и това е една от основните причини поради които хората поставят пари в профилите за залагане - за забавление и за печалба. Печеленето обаче не е лесно, особено в дългосрочен план. И не е гарантирано по никакъв начин за залагащите, дори да следват конкретни обещаващи и потенциално печеливши стратегии за залагане. Разбира се, когато хората се регистрират в онлайн букмейкър, директно или чрез партньорски сайтове, чиято цел е да информират добре залагащите, те искат да оптимизират шансовете си за печалба. Това не винаги е възможно, освен ако не се уверят, че има определени неща, които значително подобряват вероятността за печалби в дългосрочен план.

Използване на различията в коефициентите: арбитражно залагане 

Първо, трябва да бъде напълно ясно за всички, че онлайн букмейкърите често имат разлика в своите предложения. Можете да се откриете различия в предлаганите коефициенти за едно и също събитие. Това означава, че ако инвестирате време в изучаване на коефициентите на различни сайтове за залагания, е много вероятно да откриете разлики в коефициентите за едно и също събитие на различни сайтове. Такива разлики са полезни за залагащите и те определено трябва да ги използват в своя полза.

Откриването на различия между коефициентите на спортните букита и използването им за печалба е процес, наречен арбитражно залагане (или понякога просто арбитраж). Потребителите на залози, които прилагат арбитражен метод на залагане (известен още като "сигурни залози"), по същество правят залози без риск, които гарантират печалби, независимо от изхода на залагането. Практически това означава, че потребителите залагат пропорционално на всички възможни резултати на събитието, за което има разлики в коефициентите, предоставени от различни онлайн букмейкъри и така, независимо от резултата, потребителите правят печалба. Следователно, при арбитражното залагане потребителите се опитват да открият стойността, която се крие в различните коефициенти за едно и също събитие и да я уловят, като залагат подходящите суми пропорционално на възможните резултати.

Никога не преследвайте загубите 

Потребителите на залози никога не трябва да преследват загубите си в залаганията, защото ще изхабят време, ще се дразнят и разочароват, и без съмнение ще загубят всичките си пари. Преследването на загуби е едно от важните неща, които не трябва да правите в залаганията - без да е нужно да казваме, че това важи за всички видове хазартни игри. Потребителите трябва да бъдат много ясни, настоятелни и точни във всичко, което има отношение към техния банков баланс. Те трябва да имат ясен план за това на какво залагат, колко са готови да загубят и как да устоят на изкушението да опитат да възстановяват загубеното непосредствено след това. Много вероятно е преследването на загуби да доведе до още по-големи загуби, докато самосъхранението води до печалби в дългосрочен план.

Останете рационални и възможно най-хладнокръвни  

Спортните залагания са една област, в която да бъдем рационални се отплаща сериозно. Залагащите, които взимат решения само на база на емоциите си, е много вероятно да видят балансът си да намалява в дългосрочен план. Това е така, защото емоциите са лоши съветници в залозите. Докато твърде често чуваме фрази като “доверете се на интуицията си”, в света на залозите трябва да се доверите на рационалния подход при вземането на решения. Залагането не трябва да бъде свързано с привързаност, която може да повлияе на предпочитанията. Не винаги е добре да залагаме на любимите си отбори, просто защото ги обичаме. Особено когато всичките коефициенти подсказват друго. Разбира се, винаги може да ги подкрепяме. Но ако целим да стигнем дългосрочни печалби от спортни залози, трябва да сме по-хладнокръвни и рационални в нашите решения.