Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кирил Петков
Кирил Петков

Този парламент не си свърши работата. Не решихме ключови въпроси, много от законите, които трябваха по Плана за възстановяване не се случиха и направихме законови промени като въвеждане на хартиената бюлетина, които накараха България да върви назад.

Не трябва да се отчайваме, напротив, идва време за голямото обединение.

Това заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков в кулоарите на парламента.

"Това което наричам аз "добрите сили", са всички хора с кауза за България, които казват няма да чакаме повече за спасител, някой който ще ни оправи. Трябва да се обединим заедно и да направим нова вълна на надежда и в следващото НС, да има такова мнозинство, и всички тези важни приоритети за България да се случат", посочи Петков.

ДБ и ПП са само ядката, началото на това обединение. Още днес имаме разговор с много граждански организации, заяви още той.

Тези граждански организации ще застанат зад нас, ще направим едно голямо обединение, те ще застанат зад каузата ни и ще я допълват. България на бъдещето, означава просперираща България, няма да е само на двете партии, а ще обединим всички тези хора.

Държавата ни  е свикнала на политически сделки, и на думи от сорта на -  елате и ни подкрепете. Не. Тук е съвсем различна задачата.  Всеки един от нас трябва да застане зад общото обединение, без да очаква нищо затова, а само защото България му е важно да напредва. Това е истинската кауза. 

Ако ние не сме част от тази промяна, тя няма да се случи в тези мащаби които искаме,  и ще имаме НС като това. Заставаме зад едно голямо обединение, не искаме позиции на листите, искаме просто в следващият парламент -  "Съединението да прави силата", категоричен бе Петков.