Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Нещо за човешката природа и за хората (малцината), които заради принципи се изправят срещу природата или породата си.

Радев заведе дъщеря си на новогодишен концерт във Виена. Ами Тръмп изпрати Иванка (дъщеря си) и зет си да открият посолство на Щатите във Йерусалим. Байдън даде на сина си рамо за бизнес. Тодор Живков направи дъщеря си министърка, а зет си шеф на телевизията. Иван Костов издейства на щерка си 30 хиляди хонорар на месец от КТБ.

Човешка природа. Навсякъде стават подобни неща. И сега за другото... Роналд Рейгън никога не лансира децата си. Дори неговият син, за да блесне отиде в другия отбор. Изглежда изключенията са по-важни от правилото. Като си на власт - дай път на синове, дъщери, балдъзи и калековци.

И тук е ролята на гражданскоте общество. Независимо дали е в Америка, Швейцария или България.

Просто така не бива! Не бива!

Няколко жълти стотинки от мен за шуробаджанащината (непотизма). И да не забравя... щерката на Брежнев с разплутото си тяло танцуваше по масите, за да гепи поредния любовник.

Като старомоден човек предпочитам другото... децата, братовчедите и балдъзите на властващите да не се появяват по екрани и дивани....

Ама аз съм наивник. Вместо да направя богати и известни моите роднини, когато имах власт... аз им се карах дори само за това, че са казали, че сме рода. Глупак ли съм?

*От фейсбук!