Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Десислава Иванчева признава, че бебето е осмислило живота й
Десислава Иванчева признава, че бебето е осмислило живота й

Започвам да си разпродавам дрехите, мечтая да заведа малкия на море, разкрива Десислава Иванчева

Налага ми се да живея и да си гледам детето с 250 лева! Това сподели ексклузивно пред "България Днес" бившата кметица на столичния район "Младост" Десислава Иванчева. Жалката сума Иванчева получава като социална и детска надбавка.

"Срам ме е да се моля. Затова реших да разпродам повечето си дрехи. Тези дни прегледах гардероба и ги отделих. Мечтая да заведа Валентин-Александър на море", разкрива ексуправничката, която е майка на 9-месечното момченце.

Иванчева признава, че й е много трудно да се оправя с мизерните помощи. Само една кутия мляко за бебето е 35 лева. Заради цените на билетите за градски транспорт предпочита да си стои вкъщи. В ежедневието гледа сама малчугана, като посочва, че той е най-голямата й радост. Планира скоро да му организира кръщене.

Въпреки че зачена ин витро от донор и реши да е самотна майка, Иванчева казва, че й е тъжно, когато е сама. Радва я това да гледа как малкият расте. "Валентин-Александър ме спаси и ми осмисли живота. Напоследък казва "тата", без никой да го е учил. Може да ми подсказва да му намеря баща", шегува се бившата кметица.

Кметицата обича да се разхожда с детето в парка
Кметицата обича да се разхожда с детето в парка

Цялата статия четете тук.