Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Майката на изчезналата Биляна в Атина: Запознала се с момче в хотел, а тя не е влюбчива Биляна Спасова Кадър Нова тв

Биляна Спасова е била в Атина заради медицински проблем

За съжаление, последно Биляна Спасова е видяна сама, но не е била психически адекватна. "Странното е, че се е запознала с момче в хотел. Казаха, че е изглеждала щастлива". Това разказва пред Нова тв майката на 32-годишната жена от Русе, която изчезна в Атина.

„Познанството с това момче е странно. По принцип тя не е влюбчива. Той е чужденец, но нищо повече не знам. Не знам дали е пребивавал в хотела, може би да, защото и двамата са били там”, каза още майката Ани Спасова.

Тя е получила обаждане от дъщеря си преди да се загубят следите й. Биляна е казала, е била упоена и изнасилена, като са й взети дрехите и парите. От 3 август тя е в неизвестност. Майката веднага тръгва към Атина. В момента тя е там, но не успява да открие дъщеря си.

„Местната полиция е уведомена. Има репортажи по телевизията. Нямам новини. Хората, които са били около мястото, където е била, ми помагат, разказа тя.

По думите й дъщеря й е била в Атина заради медицински проблем, който е трябвало да разреши. Телефонът й е изключен и няма контакт с нея.