Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Георги Семерджиев чака в ареста резултатите от кръвната проба, която му е взета принудително.
Георги Семерджиев чака в ареста резултатите от кръвната проба, която му е взета принудително.

Това станало три дни след катастрофата

Приятел на Георги Семерджиев е събрал вещи от друга негова кола, натъпкал ги е в черни чували и ги е изгорил. Това е станало 3 дни след катастрофата, при която бяха убити 2 момичета, за която Семерджиев е обвинен.

Мъжът отишъл в автомивката на бившия футболист и почнал да събира нещата от втората кола на Семерджиев. Тя била паркирана там. Натъпкал ги в 4 черни чувала и ги подпали, се разбра в съдебната зала, където се гледа мярката за неотклонение на Семерджиев. Самият той не се яви, каквото право има по закон. 

За чувалите разказа прокурорката по делото. Тя обясни, че за случая има показания. И обясни, че затова може да се смята, че ако излезе на свобода, Семерджиев може да извърши друго престъплнение.

Съдът го остави в ареста. Семерджиев е обвинен за катастрофата, при която загинаха Христина Дилева и Хариет Стефанович. Той карал аудито си на 5 юли вечерта, когато светофарът на кръстовището пред хотел "Хемус" показвал червено. Семерджиев дал газ и минал с над 120 км/ч. Ударил такси, на което било зелено. Джипът на футболиста се разцепил на две и едната част помела жените.Само месец преди това Семерджиев останал без швейцарската си книжка, защото бил хванат да кара на амфетамини. Тя се обаче била фалшива. Затова той е обвинен също за фалшив документ и каране надрусан.

Подведен е под отговорност и за притежание на амфетамини, открити в джипа, както и затова, че колата е била с фалшиви номера. Той има общо четири обвинения.