Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Георги Семерджиев чака в ареста резултатите от кръвната проба, която му е взета принудително.
Георги Семерджиев чака в ареста резултатите от кръвната проба, която му е взета принудително.

Все още не е готова кръвната му проба за наркотици

Георги Семерджиев остава в ареста, реши състав на Софийския апелативен съд преди минути. Самият бивш футболист, обвинен за смъртта на две момичета, починали в катастрофа, не бе в залата. Посочил е в молба, че не желае да бъде доведен поради здравословни причини.

Както "24 часа" писа все още не е готова кръвната му проба за наркотици, въпреки че с нея са ангажирани две лаборатории. 

Футболистът избягал от катастрофата без дясната си маратонка, която останала в колата му. Обут само с лявата, той отишъл до автомивката си на 5 юли, около 2 часа след катастрофата.

Там извикал Симона Радева, стана ясно в съда. Как и дали му е помагала полицайката не се разбра.

Семерджиев бе задържан на следващия ден, а в дома му бе открита лявата маратонка.

Семерджиев е обвинен за катастрофата, при която загинаха Христина Дилева и Хариет Стефанович. Той карал аудито си, когато светофарът на кръстовището пред хотел "Хемус" показвал червено.

Семерджиев дал газ и минал с над 120 км/ч. Ударил такси, на което било зелено. Джипът на футболиста се разцепил на две и едната част помела жените.

Само месец преди това Семерджиев останал без швейцарската си книжка, защото бил хванат да кара на амфетамини. Тя се обаче била фалшива. Затова той е обвинен също за фалшив документ и каране надрусан.

Подведен е под отговорност и за притежание на амфетамини, открити в джипа, както и затова, че колата е била с фалшиви номера.