Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Телата са откарани за аутопсия в УМБАЛ Бургас. СНИМКА: Архив
Телата са откарани за аутопсия в УМБАЛ Бургас. СНИМКА: Архив

Възрастната двойка живеела от години в бургаското село

Първо починал 74-годишният мъж, а болната му жена вероятно е издъхнала от глад

Трагедия разтърси днес бургаското село Маринка, след като в една от къщите бяха открити два трупа - на 74-годишен руснак и 67-годишната му жена украинка, съобщи пред 24 часа говорителят на полицията Цветелина Рандева. По данни на разследването няма данни за насилствена смърт.

Телата били в стадий на разложение, което говорело, че са престояли няколко дни в къщата, преди да стане ясно, че са починали. Сигнал, че нещо не е наред с възрастната двойка, бил и фактът, че нито мъжът, нито жена му отишли да си вземат пенсиите, както правели обичайно. Съседи също разказали, че повече от 2-3 седмици не са виждали семейството.

По първоначални данни пръв, най-вероятно заради сериозен здравословен проблем, е издъхнал 74-годишният мъж. Жена му обаче страдала от деменция и вероятно дори не е разбрала какво е станало. Според криминалисти е възможно тя да е починала от недохранване. Причината за смъртта обаче и на двамата ще се изясни след аутопсиите. Телата са откарани в Съдебна медицина към УМБАЛ Бургас.