Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Иван Кубаков. Снимка:фейсбук
Иван Кубаков. Снимка:фейсбук

42-годишен бургазлия е открит мъртъв снощи в жилището си в жк."Лазур". По данни на полицията сигналът при тях е постъпил в 18,10 ч. на 4 юли. За трагедията алармирал приятел на жертвата, който открил тялото на Иван Кубаков в локва кръв в банята. По трупа са открити порезни рани в областта на лявата предмишница. До мъртвия мъж е намерен кървавен нож с черна дръжка.

По случая е образувано досъдебно производство, като основната версия е самоубийство.

Съседи на Иван Кубаков са потресени от трагедията. Те го описват като много добър и сърцат човек. Мъжът е служител на Летище Бургас, като отговарял за поддръжката на автопарка. Негови колеги са потресени, тъй като до последно Иван се шегувал, нямало никакви признаци да го измъчват някакви проблеми.

"Не мога да повярвам още... Заснел си последният залез преди да отлетиш към небесата! Мир и светлина за душата ти, Ванко!", пише пък негова приятелка във фейсбук, коментирайки последната снимка, която Кубаков е качил на страницата си в социалната мрежа. Тя е от летището, както и много други, които разкриват любовта на мъжа към самолетите и работата му, както и към парашутизма. Кубаков се занимавал от младеж с този спорт. Нямал семейство, но от 1-2 години имал приятелка украинка. 42-годишният мъж не е оставил предсмъртно писмо. 

Това е последната снимка, която мъжът е качил на страницата си във фейсбук.
Това е последната снимка, която мъжът е качил на страницата си във фейсбук.