Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Г-жа Митрофанова се опитва да играе със страховете на хората"

Следващата седмица редят новия кабинет

В следващата седмица нека да отворим дискусията с всички депутати по отношение на бъдещ кабинет.

Тогава ще се реди следващият кабинет. Аз съм изцяло за Асен Василев и с ПП ще продължим това, което сме започнали, каза в Стара Загора премиерът в оставка Кирил Петков.

Мисля, че г-жа Митрофанова трябва да спре да се изявавя по медиите. Никой дипломат не трябва да дава срок от 24 часа - от днес за утре, за такъв ултиматум, какъвто е този от Русия, обясни Кирил Петков.

"Г-жа Митрофанова се опитва да играе със страховете на хората".

Министър-председателят в оставка Кирил Петков инспектира днес междусистемната газова връзка Гърция-България в района на Стара Загора. Той пристигна със закъснение в града, защото обяви в столицата кой ще излъчи за нов премиер ПП.

Това е второто посещение на премиера в района на връзката край село Малко Кадиево. Петков провери изграждането на газопровода край Стара Загора и в средата на март.

Проектът IGB е от ключово значение за повишаване на сигурността на доставките и за осигуряване на диверсификация на източниците на природен газ за България и региона на Югоизточна Европа. Вече бяха проведени първите тестове за неговата работа като по него страната ни ще получава договорените количества газ от Азербайджан.