Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Дядото, на 67 години, издъхнал на път за медицинското заведение

Тежка катастрофа на пътя между Сливен и Ямбол, до разклона за село Камен, стана причина за смъртта на мъж на 67 години, а спътниците от колата - съпругата му, на 65 години, и двете му внучета - на 7 и на 10 години, да бъдат настанени по спешност в сливенската болница, потвърдиха днес от полицията.

Инцидентът станал към 19,03 часа вчера. По причини, които ще се изясняват тепърва, челно са се ударили нисан и фиат, и двете коли са с ямболска регистрация. Починалият мъж шофирал фиата. Той и съпругата му са от ямболското село Дражево, е децата, техни внуци, живеят постоянно във Варна, но дошли при баба и дядо за ваканцията.

Другият шофьор, участник в катастрофата, е на 35 години. Той не е пострадал, пробата му за алкохол и наркотици е отрицателна, казаха още от полицията в Сливен.

По-рано от сливенската областна болница "Д-р Иван Селимински" съобщиха, че 65-годишната жена и двете й внучета са настанени при тях. Жената е в реанимация с травми по цялото тяло. В реанимация е и по-малкото дете, на 7 години, с травми на гърди, корем и таз. Пациентите са контакти, но все още не е отминала опасността за живота им, каза знам.-директорът на болницата д-р Хрисант Хрисантов. Другото дете, на 10 г., е настанено в Отделението по неврохирургия с комоцио.