Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Издирваният Весо Петров-Бургазата
Издирваният Весо Петров-Бургазата

Областната дирекция на МВР Бургас издирва 50-годишния Весо Петров-Бургазата от Черноморец, който е в неизвестност от 5 юни, съобщи за 24 часа говорителят на полицията Цветелина Рандева.

В издирването на мъжа, който е криминално проявен и осъждан, са се включили няколко служби на регионалната дирекция. Последно Весо-Бургазата е видян от 7-годишната си дъщеричка малко след 9 ч. сутринта на 5 юни, неделя. Тогава той казал на детето, че отива до магазина и повече не се върнал. Вкъщи оставил мобилния си телефон, но взел клчовете за един от автомобилите си.

След като минали няколко часа, а бащата не се върнал, момиченцето позвънило на своя братовчед - син на брата на на Весо. Днес сутринта братът на изчезналия мъж - Здравко Петров подал сигнал в полицията в Созопол.

50-годишният Весо Петров-Бургазата се върнал наскоро в родния Черноморец. До тогава живеел в София, където, според запознати, развивал строителен бизнес. Работил е и  във фирма за събиране на бързи кредити. Петров има криминални регистрации за побой и опит за грабеж, твърдят осведомени. Последно е бил зад решетките заради изнудване на бизнесмен, който притежава хотелски комплекс в Черноморец.

Изчезването на Весо Петров е мистерия за близките му, тъй като той не давал никакви признаци, че е притеснен от нещо. В нощта преди изчезването си бил а ресторант с брат си и дъщеря си. 

От ОД МВР Бургас не дават повече информация, но заявяват, че се работи по няколко версии.