Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Илиана Раева бе плътно до мъжа си в най-радостния му миг, откакто е собственик на "Левски". СНИМКИ: "24 часа"
Илиана Раева бе плътно до мъжа си в най-радостния му миг, откакто е собственик на "Левски". СНИМКИ: "24 часа"

"Тази снимка на “24 часа”, секунди след последния съдийски сигнал, след победата на “Левски”, съдържа в себе си цяла книга за последните две години от живота на Наско", написа развълнувана Илиана Раева в социалните мрежи след публикацията на "24 часа" за реакцията на Наско Сираков, след като тимът му спечели купата на България снощи.

Собственикът на ”Левски” Наско Сираков истински се развълнува при успеха на отбора. Той не можа да удържи сълзите си и минути след триумфа на “сините” продължаваше да плаче с мъжки сълзи. 

Наско Сираков плака минути наред след победата на "Левски".
Наско Сираков плака минути наред след победата на "Левски".

“Не “довиждане”, а направо ”лека нощ”, бяха първите думи на Сираков, които успя да каже при силното си вълнение след успеха на “сините” над ЦСКА, имайки предвид традиционното скандиране "довиждане", с което се изпращат привържениците на загубилия отбор - в случая "червените".

"Връщаш се назад във времето и разбираш, че не можеш да заобиколиш Съдбата, която ти е отредена", допълва Раева в социалните мрежи.

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика се появи на трибуните миг след победата, за да честити на съпруга си Наско Сираков и да го прегърне. Тя застана до мъжа си, облечена в клубната синя фланелка, в най-радостния му миг, откакто е начело на тима.

13 години след последния трофей "Левски" триумфира след 1:0 над ЦСКА пред пълните трибуни на националния стадион. Илиян Стефанов в 57-ата мин вкара гола на победата, с който тимът на Мъри Стоилов завоюва рекордната си 26-а купа на страната и си гарантира място в Европа.