Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Петко Симеонов
Петко Симеонов

На Марс най-вероятно е имало ядрена война преди 300 милиона години. В големи количества се среща селен 129, който е белег за атомен взрив. Състава и пропорциите на другите елементи на повърхността потвърждават същото. Тъй като досега не са забелязани кратери (в Хирошима също няма) ядрените взривове са станали високо в атмосферата. Споменават се дори километри. При това е унищожена не само цивилизацията, но е разрушена и атмосферата.

Защо това се крие?

Според някои, крие се, за да не се настройват избирателите против военно промишления комплекс. За населението ще стане очевидно до какво може да доведе трупането на оръжие и постоянната заплаха от голяма война.

Мисля, че не бива да се пренебрегват и други възможности за укриване на наистина видяното. Едната е, че не се знае кой е пуснал тези бомби? Възможно е цивилизацията на Марс да е унищожена от другаде, от войнствена космическа сила.

Друга възможна причина е страхът от това, че унищожение станало преди 300 милиона години не се побира в земните разкази и вярвания за еволюцията на живота, възникването на човека и историята. Истините за марсианската катастрофа преобръщат представите ни не само за Земята, но и за Слънчевата система и Вселената.

Има и съвсем меркантилна причина. Който изпревари в разглеждането на руините, може да попадне и на неизвестна технология. Ще спечели пари!

Има и други възможни причини.

В посочената публикация са дадени връзки с други публикации занимаващи се с Марс. - тук

*От фейсбук