Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

УМБАЛ - Бургас, Снимка: Архив
УМБАЛ - Бургас, Снимка: Архив

Белодробна емболия е причина за внезапната смърт на 41-годишния бургазлия, който се сби със съсед след общо събрание на входа, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

От там обаче не уточняват дали тромбът, убил младия мъж, е вследствие на побоя. Това тепърва ще се изяснява, назначена е медицинска експертиза, казаха разследващи.

Мъжът е издъхнал около 19,20 ч на 16 януари в бл.80 в ж-к "Меден рудник".  Малко преди това между 41-годишния Пламен А. и домоуправителя Мирослав Д. на 45 г. избухнал скандал. Мирослав, който живее на 1-я етаж, се оплакал, че съседът му Пламен от 2-я етаж редовно вдига шум на терасата. Напрежението между тях ескалирало и двамата решили да се разбера по мъжки навън. Сбили се и въпреки че Пламен бил бивш  боксьор, отнесъл доста удари. Съседи ги разтървали, след което 41- годишният Пламен се качил в апартамента си. От вратата обаче продължил да вика и да отправя обиди. След около 15 минути съседи чули майката на бургазлията да вика за помощ.

Заварили Пламен проснат по очи в коридора на апартамента, като главата му била на прага на входната врата.

Тялото веднага е откарано за аутопсия в отделение Съдебна медицина при УМБАЛ - Бургас. Извършен е оглед, разпитани са свидетели и е обходен района за установяване камери за видеонаблюдение, каза говорителят на полицията Цветелина Рандева.

45-годишният Мирослав е задържан  с полицейска заповед за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство