Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Иво Сиромахов
Иво Сиромахов

Приятели, имаме чудесна новина за свободата на словото в България!

Ето какво се е случило: Някой си Александър Бойчев, който бил пиар на някаква партия си позволил да звъни на Виктор Николаев в Нова Телевизия и да му се кара, защо задавал неправилни въпроси на някакъв политик, а не правилните.

Този факт е отвратителен и недопустим в свободна държава, но в случая симпатизантите на новата власт снизходително казват: "е, голяма работа, момчето е аджамия, не се е научило".

Обаче! Внезапно се намесва тежката артилерия на политическия пиар - госпожа Диана Дамянова, утвърден експерт във връзките с обществеността, която от кулата на несъмените си постижения в дисциплината започва да наставлява съгрешилия некадърник.

И му казва: "Не се прави така!"

Но забележете какъв съвет му дава г-жа Дамянова на базата на опита си като политически пиар, цитирам дословно: "Изпращаш ясни и точни указания (за предпочитане с с СМС, но може и по мейл, че да стигнат до по-широка аудитория) и там казваш КАКВИ ВЪПРОСИ ИСКАШ, КАКВИ НЕ ИСКАШ И КОМУ ДА БЪДАТ ЗАДАДЕНИ."

Край на цитата.

Сега разбрахте ли как работят политическите интервюта?

Казваш на журналистите какви въпроси искаш и какви не искаш. За да не стават грешки. Политикът е питан само за неща, които иска. И всички са щастливи.

Радвайте се, драги избиратели! Животът е прекрасен. България е свободна държава със свободно слово (на 112 място от всички държави в света). А можехме и да сме на 160-то, нали?

От фейсбук!